Bergen: Kollevågveien 6 - 5310 Hauglandsheia
Florø: Nordalsmarka 5 - 6900 Florø
99 03 38 31
Vi er klar til å utføre renhold av deres lokaler!
Store eller små oppdrag, vi vet hvordan vi skal ta vare på dine verdier. Inventar, gulv, sanitæranlegg, vinduer, inneklima, kildesortering. Dere kan trygt overlate renholds oppdraget til oss. Dere får en tilpasset renholdsplan og en fast kontaktperson, som kjenner deres renholdsbehov og lokaler.

Renhold i Bergen og omegn

Godkjent rengjøringsfirma

Vi er offentlig godkjent renholdsbedrift. Alle rengjøringsfirma og andre som livnærer seg av renhold skal ha offentlig godkjenning fra Arbeidstilsynet for å kunne drive lovlig. Godkjenningsordningen har også krav om at alle arbeidstakere i godkjente renholdsfirma skal bære HMS-kort på jobben.
Les mer om godkjent rengjøringsfirma!

Daglig renhold

Vi leverer daglig renhold til private, bedrifter, offentlige etater og institusjoner. Renholdsplan lages i sammarbeid med våre mest erfarne renholdsledere. Et godt renhold gir mer fornøyde ansatte.
Les mer om daglig renhold!

Vindusvask

Våre renholdere, som utfører vindusvask er godt skolert i denne typen renhold. Vindusvask skal utføres uten at papirer og inventar skal tilsøles av renholdsvann. Når renholderen er ferdig med rengjøring av vinduene, ryddes det og tørkes opp.
Les mer om vindusvask!

Cookies (informasjonskapsler) hjelper oss å levere våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, aksepterer du vår bruk av cookies.